Donderdag 23 tot en met zondag 26 juli: caféweek

don, 23/07/2015 - 20:00

Vier dagen hielden we café voor onze maatschappij. Slecht weer op donderdag en vrijdag hield de klanten weg. De ploegen van Cis en Jos B. hadden het dus rustig. 

Zaterdag was een speciale dag omdat Elien en Matthias trouwden (lees ook verder). Die dag was de Lux onze uitvalbasis om in groep naar de receptie te trekken. En later, bij het terugkeren, bleven we er nog even nagenieten van de receptie. Secretaris Paul J. en enkele leden van Poco Crescendo bewaakten die dag ‘het fort’ voor ons.  

Zondag reden de renners de laatste rit van de Ronde van Frankrijk. Greipel won de sprint op de Champs Elysées. En er was voetbal en formule 1. En wat zon. Heel de dag kwam er volk over de vloer. Francis, Patrik en Erik draafden de hele dag rond. ’s Avonds was onze kassier tevreden. De opbrengst lag iets onder die van verleden jaar, maar dat was te verwachten gezien het mindere weer. 

Toen de avondploeg met Johnny, Jos en Erik (met de hulp van Vera) rond twee uur het café afsloot, was dat ook het eindpunt van een bijzonder drukke fanfaremaand. Wie had ooit gedacht dat je ook blij zou zijn met enkele fanfareloze weken?