Woordje van de voorzitter - Klokje mei 2014

din, 27/05/2014 - 19:00

Beste fanfarevrienden,

Onze palmenconcerten waren een groot succes. Het thema was ‘Noorderlicht, van Grieg tot Abba’. Een dikke pluim voor de dirigent en de muzikanten, die zich doorheen een moeilijk programma van hun beste muzikale kant hebben laten horen. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor hun medewerking aan onze palmenconcerten.

Een bijzonder woordje van dank wil ik toch nog speciaal richten aan onze vele helpers, voor en achter de schermen. Zonder hun hulp zouden we nergens staan.

Dus nog eens hartelijk dank aan ieder van hen.

De zomermaanden zijn voor onze fanfare zoals altijd weer zeer druk: cafédag, kermisuitstap, familievoetbaltornooi, 21-juli viering, caféweek, frühshoppen en uitstap met de braderij, en zeker niet te vergeten onze reis naar Brussel op zondag 7 september 2014. Ik wil langs deze weg nog eens een oproep doen aan onze muzikanten en hun familie om hieraan zeker deel te nemen. In het kader van de tentoonstelling van Adolphe Sax, werden we uitgenodigd voor een kleine optocht door Brussel en een concert in het Warandepark, en dit alles in de schaduw van het Koninklijk Paleis. Meer hierover in dit Klokje. Het is volgens mij een unieke gelegenheid om onze fanfare ook daar eens te laten horen.

Dus allen op post !!!

Francis Van Beylen, voorzitter