Woordje van de voorzitter - Klokje December 2014

don, 18/12/2014 - 20:00
Beste fanfarevrienden, 
 
2014 was weer een bijzonder druk jaar, gevuld met onze traditionele activiteiten. Hierbij wil ik toch speciaal onze zeer succesvolle palmenconcerten vermelden, die onder het motto ‘Noorderlicht, van Grieg tot Abba’ liepen. Ons trouw publiek heeft hiervan zalig genoten. En op 7 september hadden we ook een fantastische fanfarefamiliereis naar Brussel, in het teken van Adolphe Sax, met een bezoek aan het instrumentenmuseum en een concert op de Esplanade aan de Albertina-bibliotheek. Ook dit was een voltreffer met vele toehoorders. 
 
Ik wens iedereen te bedanken die meegewerkt heeft aan dit succesvol fanfarejaar: onze dirigenten, de vele helpers, ereleden, sponsors en uiteraard het belangrijkste in onze vereniging: de muzikanten ! Ook het gemeentebestuur danken wij voor zijn trouwe financiële en logistieke steun. 
 
Hopelijk kunnen we ook in 2015 weer op jullie allen rekenen! Want ook 2015 wordt weeral een bijzonder druk jaar. Bovenop de normale jaaractiviteiten denk ik hier vooral aan onze deelname aan het provinciaal tornooi in het najaar. 
 
Voor 2015 wens ik iedereen het allerbeste toe. Veel geluk en bovenal een goede gezondheid. Ik wens ook en vooral mijn goede vriend en collega Marc een spoedig en geheel herstel toe. We hopen dat hij vlug terug onze fanfare zal vervoegen. 
 
Om het nieuwe jaar alvast goed in te zetten, nodig ik jullie graag op 1 januari 2015 uit bij mij thuis in Boeyendaal 40, op de traditionele nieuwjaarsreceptie, aangeboden door onze ondervoorzitter Erik en mezelf.
 
Tot dan,
Francis Van Beylen
Voorzitter