Woordje van de voorzitter - Klokje December 2013

don, 19/12/2013 - 12:00
Beste Fanfarevrienden,
 
Zoals elk jaar was 2013 weer een bijzonder druk jaar. Naast onze jaarlijkse activiteiten zoals palmenconcert, teerfeest, caféweek, voetbaltornooi, uitstappen en optredens op officiële plechtigheden, hadden we dit jaar onze “Fiets em erin” uitstap.
 
Inderdaad, in 2013 hadden we als fanfarereis een fietstocht, “Fiets em erin” genaamd. We vertrokken aan de Lux om langs de Nijlensesteenweg en de Blokt richting Bouwel te rijden tot aan het Palmenhof. De eigenaars van het Palmenhof ontvingen ons heel hartelijk met o.m. rijkelijk belegde broodjes. Speciaal voor de komst van onze fanfare hadden ze ook hun drankprijzen aangepast. Ik wens de eigenaars van het Palmenhof hiervoor uitdrukkelijk te bedanken. Na een klein concertje en nog een paar pintjes vervolgden we onze weg richting de terreinen van tennisclub “De Bergen”. Ook hier kregen we een hartelijk ontvangst en gaven we een concertje ten beste. Ten slotte ging het richting Sportcentrum ’t Kapelleke, alwaar we de fietstocht afsloten met een overheerlijke barbecue. Deze organisatie was een groot succes. Iedereen die hiertoe zijn steentje heeft bijgedragen, hard bedankt.
 
Ook onze restaurantdag was weer op alle vlakken een succes. Persoonlijk was ik  heel blij met de toffe samenwerking van alle fanfare-sympathisanten en natuurlijk met de vele mensen die kwamen eten. Onze volgende restaurantdag is reeds gepland op zondag 14 september 2014.
 
Verder wens ik iedereen van harte te bedanken die heeft bijgedragen aan dit succesvolle fanfarejaar: muzikanten en dirigenten, het bestuur, de vele helpers, ereleden en sponsors. Ook dank aan het gemeentebestuur voor zijn financiële en logistieke steun. Ik hoop dat wij ook in 2014 op u kunnen rekenen.
 
Voor 2014 wens ik u het allerbeste, een goede gezondheid en veel levensvreugd.  Om het nieuwe jaar goed in te zetten, nodigen mijn echtgenote en ikzelf  jullie graag uit bij mij thuis voor de traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari.
 
Tot dan !
 
De voorzitter,
Francis Van Beylen