Woordje van de voorzitter - Klokje Augustus 2015

din, 18/08/2015 - 20:00

Beste fanfarevrienden, 

Hopelijk heeft u genoten van uw verlof en kunnen we ons weer toespitsen op een nieuw muziekjaar. 
 
Traditioneel was de voorbije vakantieperiode weer heel druk. Cafédag, familie-voetbaltornooi, 21 juli-viering, caféweek en de braderijdagen die op dit moment nog voor de deur staan. Om deze activiteiten succesvol te maken konden we weer rekenen op heel wat vrijwillige helpers, waarvoor mijn oprechte dank. Zonder deze helpers zou het niet mogelijk zijn al deze activiteiten te organiseren, laat staan ze tot een goed einde te brengen. Langs deze weg wil ik ook uitdrukkelijk onze  families bedanken die ieder jaar weer belangeloos deelnemen aan ons familievoetbaltornooi.
 
Voor het nieuwe werkjaar wens ik onze dirigenten en muzikanten nog heel veel succes toe. Inderdaad, op 4 oktober 2015 nemen we deel aan het Provinciaal Tornooi dat doorgaat in het Cultureel Centrum Zwaneberg van Heist-op-den-Berg. Onze dirigent en onze muzikanten bereiden zich hierop al geruime tijd voor. Dit is hard werken voor iedereen, maar dat harde werk zal zich hopelijk op 4 oktober laten belonen. Ik bedank onze dirigent en zijn muzikanten voor hun  inzet gedurende het hele jaar en natuurlijk ook iedereen  die op één of andere wijze onze fanfare steunt, helpt en er een warm hart voor heeft.
 
Een aantal vaste activiteiten zijn reeds gepland: fanfarereis, restaurantdag, 11 novemberviering en verschillende uitstappen met Herenthoutse verenigingen.
Misschien zien we mekaar wel op één van deze gelegenheden.
 
Tot dan,
Francis Van Beylen,
Voorzitter